Grups estudiants Viatge a Viena

Grups estudiants. Viatge a Viena

Agència de Viatges Estudiants www.viatgesestudiants.com proposa viatges grups estudiants fi de curs a Viena.

Viena, la capital d’Àustria, es troba a la zona est del país al riu Danubi. El seu llegat artístic i intel·lectual es va formar gràcies als seus residents, inclosos Mozart, Beethoven i Sigmund Freud.

. La ciutat també és coneguda pels seus palaus imperials, inclòs el Schönbrunn, la residència d’estiu dels Habsburg. Al districte Museumsquartier, els edificis històrics i contemporanis exhibeixen obres d’Egon Schiele, Gustav Klimt i altres artistes.

Per començar, el millor moment per a un estudiant, després d’un any feixuc, es aquell en el qual prepares la maleta, i surts de viatge amb els amics, ja sigui d’escapada, a celebrar el viatge de final de carrera, o simplement a gaudir d’unes bones vacances .

Com a conseqüencia a Viatges Estudiants www.viatgesestudiants.com pensat per a viatges estudiants fi de curs en tots els estadis, posem a la vostra disposició diferents destins entre els quals triar aquell que més us agradi.

Viatjar és viure. Visita les destinacions amb més tendència de moment entre els joves. Nosaltres t’ajudarem a organitzar el millor.

Organitza el teu Viatge de grup estudiants  a Viena amb tota la teva classe. Es aquest gran viatge que sempre quedarà en la teva memòria.

Packs de viatge a la vostre mida, troba atractives propostes de viatge o explican’s on vols viatjar.

www.viatgesestudiants.com us ajudarà a organitzar el vostre viatge de fí de curs. La diversió la poseu vosaltres!

Viatges Secundària

. Descobrir el món amb els teus amics. Rutes de proximitat i didàctics.

Viatges Batxillerat

. Saltar a Europa i a noves activitats on compartir la diversitat cultural.

Viatges Universitaris

. Experiències úniques pels cinc continents.

Sabem que cada grup de joves, classe o excursió és diferent, de manera que t’animem a conèixer els diferents viatges que tenim a la teva disposició en funció a les activitats que vulguis realitzar.

En conclusió…Vols un excel·lent en viatges? Més informació a: info@viatgesestudiants.com