Grups estudiants a Luxemburg

 

Grups estudiants a Luxemburg, es el que us proposa Agència de Viatges Estudiants amb base a Barcelona, www.viatgesestudiants.com

Luxemburg és un petit país d’Europa que limita amb Bèlgica, França i Alemanya. És majoritàriament rural, amb el dens bosc d’Ardenes i àrees verdes al nord, els congostos rocosos de la regió de Mullerthal a l’est i la vall del riu Mosel·la al sud-est. La seva capital, Ciutat de Luxemburg, és famosa per la seva antiga ciutat medieval fortificada que se situa en cingles escarpats i la seu de la Secretària General del Parlament Europeu.

Es ben cert, que el millor moment per a un estudiant, es aquell en el qual prepara la maleta, i surt de viatge amb els amics, ja sigui d’escapada, celebrar el final de carrera, o simplement gaudir d’unes bones vacances.

Per això a www.viatgesestudiants.com pensat per a estudiants en tots els estadis, posem a la vostra disposició diferents destins entre els quals triar aquell que més us agradi.

Viatjar és viure. Visita els llocs amb més tendència entre els joves, en aquest moment..

Prepara el Viatge Grups estudiants a Luxembourg amb la teva classe. El viatge de fi de curs, estem segurs, és aquest gran viatge que sempre recordaràs.

Packs de viatge a la vostre mida, troba atractives propostes de viatge o explican’s on vols viatjar.
www.viatgesestudiants.com us fa fàcil a organitzar el vostre viatge de fí de curs. La diversió la poseu vosaltres!

Viatges Batxillerat

. Saltar a Europa i a noves activitats on compartir la diversitat cultural.

Viatges Secundària 

. Descobrir el món amb els teus amics.
. Destins de proximitat i didàctics.

Viatges Universitaris

. Experiencies i aventures úniques pels cinc continents en el viatge de grup

Sabem que cada grup de joves és diferent, coneix les diferents rutes que tenim a la teva disposició segons les activitats que vulguis realitzar.

Es més, vols un excel·lent en viatges? Parlan’s! Més informació a: info@viatgesestudiants.com