Grups estudiants Viatge a Budapest

Grups estudiants Viatge a Budapest.

Agència de Viatges Estudiants www.viatgesestudiants.com proposa viatges estudiants fi de curs a Budapest.

Budapest és la capital d’Hongria, per la qual travessa el riu Danubi.

. El seu Pont de les Cadenes del segle XIX connecta el districte muntanyós de Buda amb la plana Pest.

. Un funicular puja a el Turó del Castell a la Ciutat Vella de Buda, on el Museu d’Història de Budapest recorre la vida de la ciutat des dels temps de l’Imperi romà.

. La Plaça de la Trinitat compta amb l’església de Maties de el segle XIII i les torretes del Bastió dels Pescadors, que ofereix vista panoràmica.

Per començar, el millor moment per a un estudiant, després d’un any feixuc, es aquell en el qual prepares la maleta, i surts de viatge amb els amics, ja sigui d’escapada, a celebrar el viatge de final de carrera, o simplement a gaudir d’unes bones vacances .

Com a conseqüencia a Viatges Estudiants www.viatgesestudiants.com pensat per a viatges estudiants fi de curs en tots els estadis, posem a la vostra disposició diferents destins entre els quals triar aquell que més us agradi.

Viatjar és viure. Visita les destinacions amb més tendència de moment entre els joves. Nosaltres t’ajudarem a organitzar el millor.

Organitza el teu Viatge estudiants Fi de Curs a Budapest amb tota la teva classe. Es aquest gran viatge que sempre quedarà en la teva memòria.

Packs de viatge a la vostre mida, troba atractives propostes de viatge o explican’s on vols viatjar. www.viatgesestudiants.com us ajudarà a organitzar el vostre viatge de fí de curs. La diversió la poseu vosaltres!

Viatges Secundària

. Descobrir el món amb els teus amics. Rutes de proximitat i didàctics.

Viatges Batxillerat

. Saltar a Europa i a noves activitats on compartir la diversitat cultural.

Viatges Universitaris

. Experiències úniques pels cinc continents. 

Sabem que cada grup de joves, classe o excursió és diferent, de manera que t’animem a conèixer els diferents viatges que tenim a la teva disposició en funció a les activitats que vulguis realitzar.

En conclusió…Vols un excel·lent en viatges? Més informació a: info@viatgesestudiants.com