Viatge estudiants universitaris a Cancún

Viatge estudiants universitaris a Cancún.

Saltar a l’altre costat del oceà Atlàntic a la fi d’un curs difícil pot ser la millor de les teràpies i el millor premi al vostre esforç.

Compartiu la diversitat cultural.

Packs de viatge a la vostre mida, troba atractives propostes de viatge o explican’s on vols viatjar.

www.viatgesestudiants.com us fa fàcil a organitzar el vostre viatge de fí de curs. La diversió la poseu vosaltres!

Descobriu el món amb a els vostres amics. A www.viatgesestudiants.com Us ajudem a organitzar el vostre viatge de fi de curs.

Viatges Estudiants.com, www.viatgesestudiants.com us proposa viatge grups estudiants universitaris a Cancún, Mèxic.

. Cancún és una ciutat de Mèxic situada a la península de Yucatán que limita amb el mar Carib i que és coneguda per les seves platges, els nombrosos centres turístics i la vida nocturna.

. El Museu Maya de Cancún protegeix una de les col·leccions arqueològiques de la cultura maia més significatives de Mèxic, ja que no només inclou peces de la major rellevància que van ser trobades en l’Estat de Quintana Rosego, sinó també una selecció de peces emblemàtiques dels llocs maies de Palenque, Chichén Itzá, i Comalcalco, entre d’altres jaciments representats.

El Mirador. Així se li coneix també a Platja Dofins. Com el seu nom ho diu, constitueix una de les vistes més importants i espectaculars de la Mar Carib a Cancún. Tant de dia com de nit, és lloc de reunió freqüent dels cancunenses.

També és una destinació popular entre estudiants durant el període de vacances universitàries.

Sabem que cada grup de joves és diferent, coneix les diferents rutes que tenim a la teva disposició segons les activitats que vulguis realitzar.

www.viatgesestudiants.com también organitza viatges de proximitat i didàctics per grups de,

Batxillerat

Secundària

Es més, vols un excel·lent en viatges? Parlan’s! Més informació a: info@viatgesestudiants.com