Grups estudiants viatge fí de curs a Lisboa

Grups estudiants viatge fi de curs a Lisboa.

Salteu a Europa i a noves activitats on compartir la diversitat cultural. Descobreix el món amb els teus amics. Us ajudem a organitzar el vostre viatge de grup.

Viatges Estudiants.com http://www.viatgesestudiants.com us proposa viatges de grups d’estudiants universitaris i batxillerat a Lisboa.

Coneguda com la ciutat dels set turons o de la llum, aquesta ciutat s’ha convertit en una de les nostres favorites gràcies als seus barris plens d’encant.
– Apropeu-vos a primera hora del matí al mirador Portas do Sol.
– Per arribar al mirador de Portas do Sol i altres llocs que visitar a Lisboa imprescindibles com el Castell de Sant Jordi i La Sé, us passejarem amb l’històric tramvia groc 28.
– Des del mirador Portas do Sol pujareu fins al Castell de Sant Jordi, situat al turó més alta de Lisboa, al pintoresc barri del Castell.. Viatges adaptats a cada estació de l’any. Esquí, platja, ciutat …http://www.viatgesestudiants.com

Packs de viatge a la vostre mida, troba atractives propostes de viatge o explican’s on vols viatjar. www.viatgesestudiants.com us ajudarà a organitzar el vostre viatge de fí de curs. La diversió la poseu vosaltres!

Viatges Secundària. Descobrir el món amb els teus amics. Rutes de proximitat i didàctics.

Viatges Batxillerat

Viatges Universitaris. Experiències úniques pels cinc continents amb el vostre grup.

Sabem que cada classe o excursió és diferent, de manera que t’animem a conèixer els diferents viatges que tenim a la teva disposició en funció a les activitats que vulguis realitzar.

En conclusiò. Vols un excel.lent en viatges? Contactan’s info@viatgesestudiants.com