Grups estudiants. Viatge a Braga

Grups estudiants Viatge a Braga

Agència de Viatges Estudiants www.viatgesestudiants.com proposa viatges estudiants fi de curs a Braga.

Braga és una ciutat situada a l’extrem nord de Portugal, al nord-est de Porto. És famosa pel seu patrimoni i els seus esdeveniments religiosos.

. A l’est, el complex de Bom Jesus do Monte compta amb una església neoclàssica situada a el final d’una intricada escala d’17 trams.

. La catedral de Braga, situada al centre de la ciutat, data de l’edat mitjana i alberga la Capella de Rei, d’estil gòtic, així com un museu d’art sacre.

. L’imponent Palau Episcopal es troba a prop d’allà i té vista sobre el jardí de Santa Bàrbara

Per començar, el millor moment per a un estudiant, després d’un any feixuc, es aquell en el qual prepares la maleta, i surts de viatge amb els amics, ja sigui d’escapada, a celebrar el viatge de final de carrera, o simplement a gaudir d’unes bones vacances .

Com a conseqüencia a Viatges Estudiants www.viatgesestudiants.com pensat per a viatges estudiants fi de curs en tots els estadis, posem a la vostra disposició diferents destins entre els quals triar aquell que més us agradi.

Viatjar és viure. Visita les destinacions amb més tendència de moment entre els joves. Nosaltres t’ajudarem a organitzar el millor.

Organitza el teu Viatge Grups estudiants Fi de Curs a Braga amb tota la teva classe. Es aquest gran viatge que sempre quedarà en la teva memòria.

Packs de viatge a la vostre mida, troba atractives propostes de viatge o explican’s on vols viatjar. www.viatgesestudiants.com us ajudarà a organitzar el vostre viatge de fí de curs. La diversió la poseu vosaltres!

Viatges Secundària

. Descobrir el món amb els teus amics. Rutes de proximitat i didàctics.

Viatges Batxillerat

. Saltar a Europa i a noves activitats on compartir la diversitat cultural.

Viatges Universitaris

. Experiències úniques pels cinc continents. 

Sabem que cada grup de joves, classe o excursió és diferent, de manera que t’animem a conèixer els diferents viatges que tenim a la teva disposició en funció a les activitats que vulguis realitzar.

En conclusió…Vols un excel·lent en viatges? Més informació a: info@viatgesestudiants.com